Skip to main content

TEKENING & BEREKENING

Wij verzorgen complete bouw aanvragen en vergunningen inclusief tekeningen en berekeningen.

Ontvang gedetailleerde bouwplannen voor uw aanbouw, inclusief de aanvraag van de benodigde bouwvergunning. Laat uw aanbouwproject professioneel en kostenefficiënt uitwerken tot een bouwkundig plan.

Bij het overwegen van een aanbouw aan uw woning kan het nodig zijn om bouwtekeningen voor de aanbouw in te dienen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. In sommige gevallen is het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde van uw woning vergunningsvrij. Het feit dat het vergunningsvrij is, betekent echter niet dat het vrij is van voorschriften. Elk bouwwerk moet nog steeds voldoen aan de regels van het Bouwbesluit en het burenrecht uit het Burgerlijk Wetboek. Het is daarom raadzaam om te overwegen toch een professionele bouwtekening te laten maken.

Indien een bouwvergunning van de gemeente vereist is, is ook een gedegen set bouwtekeningen voor de aanbouw noodzakelijk. Hoewel u zelf bouwtekeningen kunt proberen te maken, is dit een complexe taak. Het vereist niet alleen kennis van bouwtechnische aspecten en CAD-programma's, maar ook begrip van het bouwbesluit, de gemeentelijke verordening en de esthetische eisen. Wij zijn volledig op de hoogte van de geldende regelgeving en bezit de bouwtechnische expertise met betrekking tot het plaatsen van een aanbouw. Wij leveren professionele ontwerpen en bouwtekeningen, en zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct worden ingediend bij de vergunningsaanvraag. Onze bouwtekeningen voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

Alles wordt gemaakt volgens vooraf uitgewerkte tekening of plan.